Archive for August, 2020

Preminuo Žarko Stevanović

 

Dana 26.08.2020 godine, posle teške bolesti, preminuo je Žarko Stevanović, poznati fudbalski radnik iz Kragujevca. Nalazio se na brojnim funkcijama i učestvovao u radu FSRZS od njegovog osnivanja 1992.godine na čijem čelu je bio u periodu 2012-2016.godine .Predsednik FS Grada Kragujevca je bio u  više mandata. Dobitnik je “Zlatne  plakete FSRZS” za doprinos u razvoju fudbala.

Smrt ga je zatekla na mestu zamenika predsednika FSR Zapadne Srbije , predsednika Disciplinske komisije FS Srbije i člana IO FSG Kragujevca

Ostaće upamćen kao neko ko je bio uvek spreman da pomogne i  kao čovek koji je čitav svoj život posvetio razvoju i unapređenju fudbala u rodnom gradu i šire.

Ovim putem izražavamo najiskrenije saučešće porodici Stevanović.

Sahrana Žarka Stevanovića obaviće se u petak 28.avgusta 2020.godine u 12 časova na Grošničkom groblju.

Drugi seminar za sudije Gradskih liga FSG Kragujevca održaće se u ČETVRTAK – 27.08.2020 god.

Sudije koje nisu izlazili na Prvi seminar i sudije koje nisu zadovoljile na Prvom seminaru su u obavezi da dođu na Stadion “Čika Dača” u Kragujevcu u Četvrtak u 8.00 časova u opremi za trčanje i sa potvrdom o izvršenom lekarskom pregledu.

Sportski pozdrav !

Seminar sudija se odrzava u Nedelju sa pocetkom u 8,00 casova na stadionu “Čika Dača” u Kragujevcu

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SUDIJE:

Provera fizičke spremnosti sudija se obavlja tako što će sudije doći na stadion u opremi ili će se presvlačiti u kolima ili na tribinam, zbog zdravstvene sigurnosti svakog pojedinca (sudije).

Molimo Vas da ovu preporuku ozbiljno shvatite i ispoštujete.

              

Osvajač  KUP-a na teritoriji FSG Kragujevca je FK SUŠICA / KRAGUJEVAC